A light turns out, the winds are colder


Frukost sisådär kvart i tio på kvällen. Är på väg till sjukhuset nu så jag vet inte om jag kan uppdatera sådär himla mycket. Mina värden var tydligen skitdåliga.. Kram till er.

Hotell


Hej! Ylli här.
 
Det är såhär att jag och min bästakompis L är (som sagt) på hotell just nu! Idag har vi besökt spat en snabbis och vi kom just från trerätters. Lättpåverkade Ylvali kunde ej gå riktigt ifrån middagen då vinet skapat salongsberusning utan dess like, tack för den. Hur som haver kommer min uppdatering förmodligen suga, men ni får massor när jag kommer hem!
 
Här är vi:
 
små mysiga sittplatser på spa-avdelningen!
 
 
En av alla pooler, denna väldigt varm med en fantastisk utsikt! <3

Day twelve: What are your friend’s eating habits like?


Mina vänner som rör sig i samma kretsar som vi här på bloggen gör, ja ni kan ju gissa hur dem äter, men jag antar att frågan gäller mina vänner som inte har problem med maten. Och ja, vad kan man säga? Det dricks mycket alkohol om helgerna, både cider, öl, vin och annat med mycket kalorier, och det äts även vad det är suget på. På vägen hem från fester kan de smälla i sig en hel meny från donken, plus några cheeseburgare på det, samt en väldigt massa chips och onyttigheter. Ändå är dem inte direkt tjocka, snarare smala...

Send me now, the winter's over


Har legat i sängen halva dagen och bara kräkts, kräkts och kräkts. Är inte sjuk på något vis, eftersom jag spänner magen så gör jag det frivilligt - men det är ändå obehagligt att kräkas. Det smakar illa och jag går ner ännu mer i vattenvikt på det. Jag vet inte om jag hatar eller älskar att jag kan kräkas genom att bara spänna magsäcken. Det var så mycket bättre förr när man verkligen behövde anstränga sig för att kräkas.

Har väl kräkts sisådär tre liter varje gång i tre omgångar senaste timmarna. Allt vatten. Vet inte varför jag mår illa vatten. Vatten är ju bra? Jag är inte magsjuk igen iallafall, jag kunde behålla glassen och sushin. Men resten som jag har ätit igår och idag har kommit upp närmare än tio minuter efter att jag stoppade det i munnen. Vet inte om det ska räknas som bra eller dåligt. Allt är bara kaos.

All I want is the best for our lives my dear, and you know my wishes are sincere.


Från och med nästa vecka kör jag på en lite ny grej. Jag ska köpa mat för 200 kr varje vecka (yoghurt, äpplen, mjölk till kaffe) och 200 kr till cigg varje vecka, det är 6 paket och är nästan hela veckans cigarettförbrukning. Det känns bra att veta att det enda man kommer att kunna hetsa är yoghurt, äpplen och kaffe. Kanske köper jag lite hallon och pepsi maxi för resten av pengarna, men meningen är att jag skall försöka spara 800 kr i månaden inför min planerade Sundsvallsresa. I fall det håller i sig så har jag 3800 kr att spendera på tågresan till Sundsvall i december, alkohol och bio, cafébesök osv. Det känns bra. Visserligen är det fem månader dit men jag längtar ändå. Yllis, Lillebror och Maria. Det känns bra.
 
Iallafall, från och med måndag är det yoghurt, äpplen och hallon som gäller här hemma. Om jag blir bjuden så spelar det ingen roll, jag tänker iallafall inte köpa hem något onyttigt. Visst, jag har gått ner en hel del kilon, men jag kan fortfarande bli smalare.
 
I morgon eller i övermorgon skall jag väga mig på det vanliga stället, då borde vattenvikten ha lagt sig tycker jag. Gud vad jag hatar vattenvikt, det ger falska förhoppningar som fan.

Who, what, when, where and why?


 
Nu är ni hur många som helst som följer min blogg, 152 stycken senast jag kollade. Bloglovin säger ett helt annat tal, men det vägrar jag att tro på just nu. Varför skulle lilla jag ha 190 fina följare på bloglovin? Nåväl, är väl bara en bugg eller något.
 
Men eftersom ni ändå har paserat 150sträcket, så tänkte jag att jag kan köra en frågestund, om ni vill. Så kan jag publicera frågorna i inlägg sen. Jag vet inte riktigt vad ni vill veta, men eftersom ni frågar saker då och då tänkte jag att det kunde vara kul att ha en frågestund. Antagligen kommer det inte att bli några frågor alls, jag är ju inte så värst intressant. Men nu är det öppet iallafall! Vad sägs om fram tills på söndag? 
 
Och den här gången tänkte jag svara på vad som helst. Jag är ju trots allt inte anonym.

Day eleven: What are your family’s eating habits like?


(HAHA, passande bild...) Jag bor ju inte hemma och har inte gjort det senaste året, men jag vet att morsan gick ner från 150 till 65 på lite mindre än ett år så antagligen har hon blivit värsta träningsfreaket, far min har världens ölmage så jag kan tänka mig att han lever på öl(på helgerna) och maten som mor lagar om dagarna. Men när jag är där så bjuder mor på god men ändå fet mat, så jag förstår inte hur hon har kunnat göra sin viktresa så som hon har gjort den.

Det räcker inte alltid med att bara önska


Jag vet inte hur det är med mig riktigt. Människor frågar mig om hur jag mår och jag svarar helt automatiskt: ja, jag mår bra. Hur är det själv? Och sedan får jag lyssna på problem. Jag vill inte lyssna på problem. Jag är trött på att lyssna på problem, förstår inte människor det? Jag är den som de flesta av mina vänner kommer till när dem mår dåligt, jag vet inte varför, men jag antar att det är för att jag hela tiden har förmågan att lösa problem och hitta en väg ut ur knepiga situationer.
 
Och visst, jag kan lösa andras problem. Men jag är helt värdelös på att hitta lösningar till mina egna. Jag har fortfarande inte lärt mig att sluta kräkas. Under Emmaboda kräktes jag i princip två tre gånger om dagen, men jag vet inte om det beror på hjärnspöket eller all mängd alkohol vi smällde i oss. Troligen alkoholen eftersom jag i princip enbart åt ett äpple om dagen.
 
Jag har fortfarande inte gått ner till min målvikt. Det är ett problem för mig, eftersom det medför andra problem. Visst, jag har gått ner 30 kilo sen nyårsafton, men det är ändå sju månader så det är ingen vidare bedrift. Det är typ knappt ens ett kilo i veckan, snarare 0.8 kilo i veckan så vilken idiot som helst har haft chansen att gå ner 30 kilo på samma tid som jag har gjort. Det är även ungefär ett halvår sedan som jag insåg att jag nog är tokkär i solskenspojken jag inte berättar om här i bloggen, men det känns ändå som att det snart är på tiden att jag snart troligen kommer att träffa honom lite mer än jag har gjort nu det senaste. Han är så fin, åh. Och något som inte är så fint just nu är jag. Min hårfärg har bleknat som om jag hade hällt citronsaft i det och stått i solen i en vecka, så snart är det dags att färga håret igen. Jag behöver även sola mer i gymets solarium tror jag, trots att nästan hela sommaren har gått nu så är jag knappt brun, jag har bara fått miljontals av fräknar. Kroppen behöver jag även fixa med. 30 kilo mindre men jag har inte tränat som jag borde, så jag är lite ”ofixad” på vissa delar av kroppen om ni förstår hur jag menar. Inte direkt slapp, men jag är inte direkt så fast som jag önskar att jag vore. Men det är bara att gå till gymet nu den här månaden och fixa det sista inför skolstarten igen som börjar den 3e september.
 
Jag tackade ja till en kurs på Göteborgs folkhögskola som jag hade sökt, så nu blir det skola även för mig till hösten! Jag ser fram emot det rätt så mycket faktiskt. Det ska bli kul att ha något att göra istället för att bara gå hemma och göra ingenting. Inte för att kemi är min grej riktigt heller, men det kan bli kul.
 
Till er som har orkat läsa hit, creds till er. Jag hatar att skriva långa inlägg egentligen för att det känns som om ingen läser långa inlägg någonstans, därför gör jag helst flera korta. Men nu så, nu blev det ett långt iallafall.

 

Day ten: Do you eat breakfast? What do you usually have?


source: weheartit.
 
Jag får faktiskt känna mig besegrad i den här frågan. Jag brukar ytterst sällan äta frukost, och när det väl händer så är det bara vaniljfil med  frysta hallon. Annars brukar jag hoppa över frukosten och äta en frukt extra till lunch istället, fastän jag vet att frukosten är typ den viktigaste måltiden om dagen. 

Ylvalii


Helluuu.. Åh irriterande att måsta inleda varje inlägg med att det är jag och inte Dani, men förstår att det blir sjukt förvirrande annars!

Kan inte svara på kommentarer tyvärr, men fick en kommentar som frågade om jag hade ritat bilden i det förra inlägget, och ja det var jag som ritade den! Pluggar som sagt konst och blir jätteglad att ni uppskattar det! Kan bara lägga upp telefonbilder nu, men slutet av augusti har jag tillgång till systemkameror, ps och datorer igen så då ska ni få se på riktiga bilder!

Jobbar fortfarande på bilden från förra inlägget men såhär ser den ut just nu:

Addict


Ylli här.

Såg att någon tagit redbull. Det kanske låter som en kul idé, men... Jag är mer beroende av redbull än cigg. Och jag har rökt i fem år. Jag mår så jäkla dåligt utan redbull ni anar inte! :o redbull och cigaretter kan jag verkligen inte överleva utan. Men har jag dom två, då orkar jag hur länge som helst. har ni nåt sånt beroende?

Måste packa ikväll också. Skulle ju till älskade Dani egentligen men det blev riktigt dyrt, och min kära far gav oss en rejäl summa om vi skulle stannat i Norrland, så vi bestämde oss för att åka till en betydligt mer närliggande ort och spendera pappas pengar istället. jag vet hur fel det låter, men tro mig, jag tar väldigt sällan emot pengar från mina föräldrar, jag vill själv förtjäna det jag får. men nu var det hög tid att göra något av sommaren!

Lovar att det blir bilder ;)

crack is the new black


Innan jag for iväg till Emmaboda vägde jag 108.6 kilo. Tekniskt sett borde jag ha gått ner iallafall ett kilo eftersom jag i princip har fastat sen i tisdags i matväg, men jag har fått i mig sex liter vitt vin, tre liter rose, 750 ml varm&kall, 10 xider, 2 kopparbergs päroncider, 1 liter päronvodka och en massa klunkar från andras alkohol. Jag orkar inte räkna ut kaloriantalet på det där, jag låter det stå osagt. Det mesta kom ju upp iallafall, HAHA. Jag har haft sådana monsterkräkningar nu under de här dagarna... Blod och grejer.
 
Nåväl, vi får se i morgon måndag ifall jag har gått ner något eller inte. Det återstå att se. 108.6 kilo, hmmm...

Emmaboda del 2


Mest så befann jag mig backstage/på sidan av scenerna, men jag stod även en del i publikerna med. Fördelen med att vara vip är att man kan gå ifrån en obekväm plats långt bak till framför kravallstaketet eller på sidan av scenen. Score.
 
 

Emmaboda del 1


the love is lika a stranger to me, but if I really love you - I should know it


Hundratjugo mil och hundratals cigaretter, mängder med vin, främmande pojkar och pussar, dans i spöregn, glädjetårar och Crystal Castles, jag vet inte vad jag känner egentligen. Jag är glad och ledsen på samma gång, just nu kan jag nog inte ens sätta ord på det hela. Allt är bara tomt. Jag lovar er en bättre uppdatering när jag har gått och lagt mig och fått igång internet ordentligt, jag ville bara uppdatera och säga att jag inte är på Emmaboda längre.
 

Day nine: What is your favourite food, healthy or unhealthy.


Kattigt


Hej, ylvali här. Mitt internet hatar mig om ni undrar.

Jag har tänkt på en sak. varför vara otrogen? jag har en kompis som just nu är, The other woman och jag kan inte bestämma vad jag tycker om det! För egentligen, det är inte hennes ansvar, för hon är singel, men jag hade nog inte kunnat vara med en upptagen man!

De hade träffats på krogen, han hade följt henne hem, och dagen efter hade han berättat att han var upptagen. men dom fortsätter ändå? Han smsar henne ofta, och frågar hela tiden om de kan ses osv...

Tycker ni att otrohet är okey? om inte, tycker ni det är fel att vara den andra kvinnan/mannen?

Day eight: Name 5 things you like about your body (you can do it) and the one body part you’d like to change the most.


Oj. Den här lät riktigt jävla svår. Men låt se...
 
1. Jag gillar mina handleder. Den där benkulan på sidan sticker ut som fan och det är det enda som är smalt på mig.
2. Jag gillar mina ögon med. Det är inget speciellt med dom men jag tycker att dom är balla iallafall för i starkt solljus är dom isgråa, i vanligt inomhusljus är dem asfaltsgråa och med blixt på kamera blir dem isblå/himmelsblå med en grön ring ytterst.
3. Jag gillar mina läppar med. Jag har fått höra att dem är väldigt pussvänliga, fniss.
4. Tatueringar måste väl få tillhöra en punkt, eller hur? De är ju ändå en del av kroppen. Och jag älskar mina tatueringar.
5. Jag gillar att jag får höra att jag ser ut att väga iallafal 20 kilo mindre än vad jag egentligen gör när människor gissar på min vikt.
 
Och det jag vill ändra mest på kroppen är magen. Låren är stora men ändå starka (riktiga jävla ridlår) och rumpan är ändå helt okej med tanke på låren, rumpan är också "stark", om man kan beskriva en rumpa som stark. Men.. Ja. Det är magen jag vill få platt, som jag stör mig på mest när det gäller kroppen. :(
 

Vecka två!


 
Ni får gärna låna bilden om ni vill, ifall ni är med i utmaningen!

om jag krossas, lovar du att limma ihop mig igen då?


Tänkte bara tala om för er att när jag for iväg i tisdags så vägde jag 108.6. Dvs upp 0.7 kilo sen i fredags, det är fan inte klokt. Nästan ett kilo på fem dagar? Det är fan inte klokt.Nåväl, när jag kommer hem härifrån (Jag åkte till Emmaboda, det lät roligare än att gå ensam på rave i Berlin) så hoppas jag på att jag väger max 107.5 kilo. Minus nästan ett. Det borde vara möjligt, whoop.

Day seven: Do your friends and family know you are trying to lose weight?


Ja. Eller, till viss del. Mina vänner vet inte, förutom ni vänner från bloggen och de som kan läsa mina viktuppdateringar på min facebook, vilket inte är så värst många, bara de närmaste. Jag har sagt till mina närmaste (mamma, pappa, närmaste vänner och pojken jag tycker om) att jag ska försöka gå ner fem, tio kilo för hälsans skull.  Men de har ingen aning vad som verkligen pågår och hur många kilo jag verkligen vill gå ner.

Eftersom jag bor ensam och handlar all min mat själv och inte träffar mina föräldrar eller finaste pojken så ofta så är det inga problem med dem, och mina vänner lär jag inte ha problem med de närmaste tjugo kilonas viktnedgång iallafall, och då snackar vi troligen kring efter nyårsafton. Så tills dess behöver jag inte oroa mig ett dugg, och guuud vad skönt det är!

Day six: Have you ever been overweight or underweight?


Ja, jag har varit både underviktig och överviktig. Fram tills jag fick min första mens var jag underviktig för min längd och ålder, sen var jag normalviktig i ett par år för att nu ha blivit överviktig. Jag kan inte riktigt förklara varför det gick så långt, mer än att jag hatar mig själv något så otroligt för det. Men jag håller på att ändra på det nu, och det är det som är det viktigaste. 

Day five: Is there any specific event you want to lose the weight for?


Ja, det är det definitivt.  Jag vill vara smal till min tjugonde födelsedag den tjugonde februari, då vill jag vara vacker och lätt som en liten petite älva. Jag vill kunna ha på mig mina höga skor och en smal smal tyllklänning och verkligen vara vacker och känna mig lycklig. Det känns som att tjugo år är något speciellt, det är liksom min tid nu att leva. 
 

Flight 503


Bokar flyget ner till Dani nu. Känns bra. känns dyrt. men, vill man ha roligt får man betala..

jag är galet sugen på redbull.. haha fan vad intressant jag är idag! Mår inte bra, då blir jag såhär fantastiskt spännande. Känner mig som ett barn bland höghus, kall betong som omringar det oskyldiga. som om jag vore oskyldig.

if i could read minds, i will read yours


Dieten som jag tänker göra på är ingen diet som jag har hittat någonstans utan jag satt ner i går kväll och försökte tänka ut hur jag vill gå ner i vikt och hur jag tänker nå dit.
 
Första steget är att utesluta allt socker utan låtsassocker, så som i fun light stevia och stevia i kaffet. Det villl säga bakelser, socker i te och kaffe, söta såser, ja, ni förstår vart jag vill komma. Denna inledningsfas kommer att påbörjas i morgon, och steg två i dieten kommer om cirka två veckor, först skall jag bara bli av med mitt sötsug. 
 
Ni som läser, håller ni på med någon diet just nu? I och för sig, veganism är ju en diet också men kan vara väldigt hälsosam, så ni förstår kanske att jag menar saker som Healthy girl Diet och sådant där? 

BLOGLOVIN


Follow on Bloglovin
 
man måste tydligen länka det i bloggen för att få kontroll över det på sitt bloglovinkonto, så ignonera detta inlägget bara! 

som om några ord skulle förändra någonting alls


Uppdatering: jag kommer inte att sluta blogga. Jag kommer att mobiluppdatera om det finns internet/om svenska kontantkort fungerar dit jag ska, och jag kommer självklart att fortsätta uppdatera utmaningen och lägga ut vecka tvås utmaning när det är dags. Någon skrev en idiotisk kommentar att jag peppar folk till äs, som sagt, idiotiskt. Det här är en HÄLSOSAM tävling, där varje veckas mål går ut på att göra något bra för sin kropp. Jag tror ju knappast att personen som skrev kommentaren tycker att tvåhundra gram choklad mitt i natten är hälsosamt. Och ni som kommer på att ni vill vara med i tävlingen, det är bara att hoppa in och skriva en liten kommentar att ni är med så lägger jag in er i länklistan när jag kommer hem!
 
Nåväl. Jag kommer även att lägga upp ett schema för mig nu framöver där jag berättar om huruvida jag har tänkt att lägga upp min egen bantning. Jag tror att utomståendes åsikter betyder mycket, så kommentera allt ni tycker verkar fel med dieten.  Ifall jag glömmer någon näringsgrupp, eller om den bara verkar idiotisk.

We're only as sick as our secrets.


Att se hur allt faller sönder i slow motion, att vakna med dimma och tumult i huvudet, som om man vore en soldat i en krigsdrabbad stad - c'est la vie, sådant är livet. Vi har aldrig blivit lovade något vackert.
 
Jag vet inte hur länge jag försvinner härifrån eller vart jag åker, men jag klarar inte av Göteborg just nu. Stänger av telefonen, bara försöka njuta av tystnaden. Jag hoppas att ni stannar kvar här tills jag kommer tillbaka. Så länge kommer jag inte att vara borta, det lovar jag. Jag behöver bara hitta mig själv.

Day four: Do you work out? How many times a week?


Just nu promenerar jag bara en halvtimme om dagen men så fort jag kommer hem från Emmaboda (om cirka en vecka) så skall jag fortsätta promenera minst en halvtimme om dagen samt köra två eller tre danspass på gymmet i veckan och kanske köra lite styrkeövningar med, med fokus på överkroppen/magen nu i början!
 

Nova


Sitter och myser med vår fina kattunge, Nova. Hon är verkligen Supersöt! Var och rakade håret idag. Men det gick väldigt bra. Nästan hela mitt hår gick att rädda! Känns riktigt skönt. Det är inte jag att ha kort hår. Har en kalfläck mitt bak på huvet men den går att täcka med löshår.

anledningen till avrakningen är att jag hade dåligt insatt löshår som resulterade i en tova lika stor som min knytnäve. Lika hård också...

Well det gick bra i alla fall :)

Chanelle Daniella Caspian


Här har ni mig, för er som undrar vem jag är. Här har ni mig. Nu är jag blottad, psykiskt naken. Jag ler åt allt. Jag ler när pistoler avfyras, när katten jagar fågelungen, dödar och äter upp den. Jag ler åt döden som om den vore vacker. Jag ler åt livet som om det vore vackert.

Jag är den färgglada husväggen där alla graffitimålare har sprayat sin konst. Jag tror mig vara stjärnan på konstens hemmaplan. Egentligen vet vi alla att bakom den regnbågsfärgade ytan döljer sig den grådaskiga betongen, den som stilla ruttnar i tysthet.

Day three: Do you count calories? What is your daily calorie goal/allowance?


Nej, jag räknar inte kalorier själv. Mest eftersom jag är jättedålig på matte och aldrig kommer ihåg att lära mig vad saker innehåller utantill. Men jag har en jättebra app i mobilen som heter Shape Up Club. Där skriver jag in all mat jag väger själv hemma eller kommer ihåg att äta, annars chansar jag på ett ungefär.. Jag har inget mål, mer än att ligga under 1600 kalorier som Shape Up har rekommenderat för mig för att jag skall gå ner ett kilo i veckan cirka. :)

Chanel


 
helluuu, ylli häär

Imorgon får jag och min sambo tillskott. En fin kattunge ska bli våran! Hon är en norsk skogskatt, vilket min pojkvän älskar för att jag är norsk, och jag är så kär i henne så det finns inte.
men! Vi har inget namn till henne än, har ni något namnförslag? jag gillar verkligen Chanel.. men pojkvännen tycker naala som är... Något afrikanskt språk för vacker! Jag känner dock att lejonkungen-namn inte passar en svart norsk skogskatt. 

Förresten! Mina shamballa kom häromdagen! Riktigt swag unisex-armband! Köpte mina från USA men kilar ni runt lite kan ni säkert hitta en återförsäljningswebbsida! fan vilket långt ord.. haha whatever! I love them! 

Day two: What is your MAIN reason for wanting to lose weight? (Be honest.)


Min största anledning till att gå ner i vikt är att min kropp inte mår bra av det här. Jag har ont i knäna konstant, får benhinneinflammation ungefär fyra till fem gånger av året på grund av att mina ben egentligen inte klarar av att hålla upp min vikt. Jag har ont i ryggen på grund av att mina bröst är för stora. Jag har svårt att hitta kläder i vanliag butiker såsom HM, Gina Tricot, Bik Bok och så vidare eftersom jag knappt kommer i en storlek 42. Jag har snarare storlek 44 på kläder och då måste man oftast gå till "tantavdelningen" där dem bara har fula kläder. Jag vill kunna gå förbi en spegel/ett speglande skyltfönster utan att må dåligt och kanske till och med börja gråta. Jag vill bara kunna acceptera mig själv.

Blogable!


kan blogga igen!

Ylvali här för er som blir förvirrade.
Dunkar musik i min ensamhet och känner mig taggad. Idag ska bli en bra dag! måste in till centrum och boka tid för att raka av mig håret. Yaaaay...

dagens planer:
• handla schampo, deo & parfym
• sola solarium
• boka flyg till Dani!
• boka tid hos min frisör
• kina eller sushi med bästi!Här är en bild på svallet som måste falla... feel free to blow my cover bitches!

LÄNKARNA FÖRSVANN


Kan inte alla ni som är med i utmaningen eller ni som vill vara med i utmaningen KOMMENTERA PÅ DET HÄR INLÄGGET så att jag kan lägga in er i min länklista i sidmenyn så att det blir mycket enklare för mig att ha er allihopa samlade när jag skall skicka ut dagens fråga till er eller när jag bara vill läsa era dagliga frågor?

Idag skriver jag dagens fråga i det här inlägget men hädanefter är det enklare för mig att skicka iväg en kommentar. ^__^ Dagens fråga, för er som vill svara på den, är: Day two: What is your MAIN reason for wanting to lose weight? (Be honest.) Hoppas att ni kommenterar på det här inlägget nu, annars gör det ju inte så mycket i och för sig eftersom jag har era bloggar någonstans bland alla kommentarer.

Two Month Weight Loss Challenge: uppdaterad deltagarlista!


De som är med hittills är jag, Elin, Baby, Flicka, Emma, Johanna, Fjädervikt, Lovelyskinny, Longlastingefffect, dreamingforawhile, hungerdemon, andningsluft, glitterlila, thiny, jea, fluffia, mummeldjur, anasecrets, fluffyfunnyfoot, hemlighetsmakerii, flowersofevil, hejaelin, headyoulivetailsyoudie och motfyrtiofem, tjugotre fantastiska tjejer.
 
 
Och ni kan fortfarande anmäler er, hur hela den här grejen går till kan ni läsa om HÄR, eller kolla in kategorin som det här inlägget är publicerat i. :3

Day one: How tall are you, what do you currently weigh, and what do you hope to weigh after the 60 days? (Be realistic).


Jag är 176 cm lång/kort (det står 175 cm på legget och 177 cm på passet, så jag tar det mitt i mellan!), beroende på vem som frågar. Jag har ingen aning om vad jag väger nu faktiskt eftersom jag inte tänker väga mig just idag, men jag vet på ett ungefär med ett kilo fel åt vardera hållet. Och på dessa 60 dagar, dessa åtta veckor, så har jag som mål att gå ner 5 kilo.  Kanske 8 kilo till och med om jag har tur. Men blir det över 5 kilo och under 8 kilo så är jag sjukt nöjd iallafall, jag vill inte gå ner för fort. 

Vecka ett: mål & belöning.


Min veckas utmaningsmål är att försöka undvika kolhydrater i så stor utsträckning som möjligt. Om jag inte äter pasta, ris, nudlar, bröd, potatis, flingor eller knäckebröd på hela vecka ett så har jag en belöning till mig själv, då får jag sola på solarium nästkommande vecka två gånger!  Jag älskar att sola på solarium så det är verkligen en belöning värd att kämpa för. Om inte annat så är en fin kropp ett fan så fint "pris" att vinna. ♥
 
Är det någon av er som vill vara med förresten? Om ni inte förstår helt så är det bara att slänga iväg en kommentar så skall jag svara så bra jag kan! Och vill ni vara med så är det bara att skriva en kommentar på något av inläggen i kategorin, man behöver inte vara med från början utan det går bra att hoppa in när som helst!

Förklaring.


Jag behöver nog förklara hela idén lite bättre, det verkar vara väldigt många som har missförstått. En gång i veckan kommer att jag lägga upp en bild som nedan till er med en utmaning på. Utmaningen gäller från och med en vecka som bilden läggs upp, men det är inga krav på att man måste klara det, utan det är bara riktlinjer och att man gör så gott man kan som gäller.
 
Som ni ser, det är inga direkt svåra utmaningar i och med att ni väljer er utmaning själva! Vi som är med och kör utmaningen ser ni här i detta inlägget, och alla har sina individuella utmaningar. Man behöver egentligen inte ens berätta för mig om man inte vill, huvudsaken är att man är medveten om målet själv och gör sitt bästa.En gång om dagen kommer jag också att skicka ut en fråga till deltagarna i en kommentar på bloggen, som dem själva får välja om dem vill svara på, antagligen i ett inlägg i sin egen blogg eller i en kommentar hos mig. Det är helt frivilligt, man behöver inte ens svara på frågorna om man inte vill. Frågorna handlar bara om sådant som kan vara kul att veta om bloggaren utan att dennes anonymitet kränks. 
 
Helt enkelt så handlar utmaningen om att en gång i veckan få en hälsosam utmaning tilldelad sig och att man skall göra sitt bästa för att uppnå sitt egna bästa resultat under veckan.
 
Är det någon som har mer frågor ifall jag fortfarande är otydlig så är det bara att skicka en kommentar så svarar jag så fort jag kan! ♥
 

Scare


Jag inser nu att jag verkligen behöver en badrumsvåg här hemma. Den enda vågen jag har vägt mig på senasre halvåret är på gymmet och jag orkar nästan aldrig promenera dit bara för att väga mig eftersom det är mer än en mil fram och tillbaka, och egentligen är det väl skitbra, om jag hade orkat... Nu blir det bara istället att jag aldrig väger mig och då får jag aldrig fatt i min andra startvikt heller.

Om ni ger mig tips på bra badrumsvågar (analoga som digitala)lovar jag att ni får veta min vikt nu efter att jag gått och lagt mig och sen vaknat igen och orkat promenerat iväg till gymmet. Men det skall ske, jag lovar.

Vi som tänker peppa gärnet nu i två månader!


Bara så ni vet brudar (och pojkar) så är jag skitpepp på det här  nu och jag hoppas att ni också kommer att finna lite pepp och motivation under resans gång, jag kommer att försöka peppa er så mycket som det bara går, jag vill ju att ni klarar det här, för jag vet att ni kan för att ni är grymma! 
 
Jag
Elin
Baby
Flicka
Emma
Johanna
Fjädervikt
lovelyskinny
longlastingeffect
Dreamingforawhile
Hungerdemon
Andningsluft
Glitterlila
Thiny
Jea
 
Och nu menar jag det verkligen. Behöver ni pepp så är det bara att slänga iväg en kommentar eller ett sms (0729-022265) så ska jag försöka peppa igång er så gott det bara går. Oavsett om det gäller träning eller att avstå från något onyttigt eller om ni bara behöver prata. 
 
Har ni några frågor om tävlingen så är det bara att skicka en kommentar så svarar jag så fort jag kan! :D Och dagens frivilliga fråga att svara på kommer upp mellan tre och fyra varje dag, men om ni vill kan jag även skicka den i en kommentar till er varje morgon, i så fall är det bara att säga till!
 

Week one.


Vill ni vara med eller har en fråga om hela upplägget? Skriv bara en kommentar i sådana fall så skriver jag upp er och svarar på era frågor så bra jag kan. ♥

Two Month Weight Loss Challenge


I morgon börjar jag med Two Month Weight Loss Challenge. (Jag har även gjort en kategori för just det här..) Det kommer innebära en utmaning i veckan, samt likande trettio frågor som man svarar på i bloggen. När jag lägger upp upplägget i morgon är det kanske någon som vill göra samma utmaning som mig? Det är alltid roligare att göra saker tillsammans!
 
Hur det hela går till kommer upp i morgon vid nio-tio tiden när jag vaknat. 
 

Journey - arrival


Ångesten kryper fram som vanligt. Känner mig konstig. Jag vill vara smal igen. Ändå inte. Orkar inte. Jag vill ha närhet. Jag vill känna att någon bryr sig om mig.. Känner mig så sjukt ensam. Cigaretter och vin är de enda som aldrig lämnar mig. jag behöver en kram..

Eat


Jag vill äta allt. Jag har panik. Jag vill åka på Max, jag vill hämta upp kinamat, jag vill äta tvåtusen mackor och dricka sju liter vin. Jag vill bara stoppa i mig allt. Jag vet inte hur jag ska motstå.

Ylvali. Den misslyckade.

du har inte en aning om att jag tänker på dig precis just nu


Behöver du mig? Väckte jag dig? Jag sov med mobilen under kudden ifall att du inte kunde sova.  Hans andetag förklarar för mig att allting kommer bli bra och att jag inte kommer att behöva min livskompass längre, jag känner mig inte lika vilsen. Vem behöver en kompass när vi har en fantastisk stjärnhimmel att orientera oss efter? Ibland tror jag att jag älskar honom.

För jag är kär i den fulaste flickan i världen.


Som  ni kanske har märkt så har jag en "delägare" på bloggen. Nu heter det inte delägare men jag kommer inte på ett annat ord. Dubbelbloggare? Partner in crime? Iallafall, rubriken ljuger lite. Jag är inte kär i henne och hon är definitivt inte den fulaste flickan i världen, snarare än av de finaste i Norrland, enligt mig. Men iallafall.
 
Jag tycker att det här med viktnedgång är roligare när man gör det tillsammans. Att dela moment tillsammans. När man vill dansa, vild av en lycka som fyller en ända ut i fingerspetsarna utan att bekymra en om att vara försiktig eller realistisk och utan att tänka på vilka begränsningar det ligger i att vara människa. När det känns som en kniv inuti och allt man vill göra är att bygga murar och gräva ner sig  någonstans och aldrig komma tillbaka och allt där i mellan.
 
Att ha någon man kan smsa när man är så där hemskt sugen på mat ifrån Burger King att man skulle kunna äta hur mycket som helst men man vet att man inte borde, att ha någon att prata med mitt i natten när alla andra normala ligger och sover, att veta att man behövs, oavsett fastän det kanske är ytterst sällan, att ha  någon att kalla sin allrakäraste syster.  Och vill ni veta, vad min syster heter? Ni tror förstås, att hon heter Lena eller Birgitta eller så där som flickor bruka,  men det gör hon inte alls. Hon heter Ylva-Li.
 
Säg det flera gånger efter varann så hör ni hur vackert det låter: Ylva-Li, Ylva-Li, Ylva-Li.

We're only as sick as our secrets.


Brännmärket på din handled ska för alltid påminna dig om ditt misstag. Nätter ska kvävas av mardrömmar om eldens orangegula lågor som i snabba rörelser smeker längs väggarna och golven i ditt barndomshem, stjäl alla minnen som har gjort dig till den du är. För alltid ska du plågas och för alltid ska du hata dig själv. För att du glömde att blåsa ut stearinljuset den kvällen. För att drömmar aldrig var till för sådana som du.

Du blev ingen hjälte, du blev ingen alls.

when you drown your body gets all warm


Det är natt, jag står framför spegeln med en kniv i min hand men jag vet att jag aldrig kommer att skära. Jag har aldrig vågat, kommer aldrig att våga. Jag har större självrespekt än så; att visa utåt att jag mår dåligt. Det känns som en kniv inuti, som om det sitter fast tusentals små glassplitter i lungorna och hjärtat och det kommer aldrig att gå bort för tar man bort en bit så kollapsar hela bygget och allting kommer falla isär och jag kommer förblöda.
 
Vissa kallar det trams, andra kallar det hjärtesorg men jag föredrar att kalla det en muskel. Det är enklast så. Smeker kniven lätt över bröstkorgen och lämnar en liten liten blödande stig från hjärtat över bröstet ner till magen. Nära på osynlig för blotta ögat, men jag vet att det finns där, kniven har vidrört huden och utan självrespekten skulle den gå ljupare ner i huden, skära av nervtrådar och skapa kaos. Står med kniven i handen och vet att jag aldrig, aldrig kommer att skära. Lämnar små knappt osynliga stigar över hela kroppen, som  en världskarta. Livslinorna är många men jag vet att jag aldrig kommer att utnyttja chansen, jag mår bra.