Ja


Är det seriöst någon som läser detta?

Why not


tycker ni bloggen är tråkig nu när Dani är borta?Just nu står jag med tandblekning hela munnen och fixar mig. Ska gymma idag med en kompis, men det är inte förrän klockan fem så jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess.. Cigaretter är den finaste räddningen av alla. Röken sliter sig ner och fyller mina lungor för att sedan sakta, oskyldigt dansa ut ur min mun likt ett stort moln ingenting. hur klarar sig icke-rökare..Hoppas er dag är fin, ttys!


Nu är det bara sova kvar. Vänta på att någon ska ringa och be. Be att få komma in, be att jag kommer ut. Och som alltid kommer jag bege mig ut i kylan som kramas iskallt för att någon gång, få ett uns tillbaka.

Rödhårig var jag duktig


Ibland kommer tankarna krypande, när ingen tittar och jag ensam räknar minuter jag inte ätit på. När blommorna slokar för att jag med alla siffror i huvudet glömt att vattna dem i flera veckor. varför är jag inte som henne? jag försöker tusen gånger mer än ni någonsin ser, jag gör allt i min makt, soldaterna inom mig står alltid givakt. Ändå räcker det aldrig till. Miljoner miljarder och jag kan inte minnas en enda dag från mitt liv. Korset runt halsen och det röda armbandet som alltid. Hundra tusen och jag får flashbacks från när jag var nio och inser något så livsavgörande jag förträngt. förlåt pappa.

TODAY, eftermiddag


Jag är alltid så trött på eftermiddagarna så jag gör sällan något. Idag sprang jag på akademibokhandeln och köpte en av mina favoritböcker, ni måste läsa den!

TODAY, lunch!


Lunch blir alltid med L på något mysigt ställe. På sommaren är det uteserveringar som dominerar även om vi försöker variera oss. Det finns inget skönare än en caesar-sallad i solen, håller ni inte med?

TODAY, rise & shine


Jag vaknar alltid när min pojkvän går till jobbet, vilket brukar vara runt halv tio - tio. Då ligger jag först kvar i drömmens blomsterbädd och hatar varje knyst av ljud som tvingar mig att vakna, men sedan är det bara att kliva upp. Då gäller det att väcka nattens gäster (denna morgon E & AU) så försiktigt som möjligt och bjuda ut dem på den inglasade över cigg och redbull.

När det är klart väljer jag kläder och sminkar mig, beroende på vad jag ska göra. Idag ska jag och L på stan, men det regnar, så blir nog svarta jeans, grå tshirt och en keps helt enkelt. det känns för tidigt för päls och liknande även om det är riktigt kallt här i Norrland, så får nog frysa lite idag.

Mommy


Telefonen ringer, det är bara att kliva upp. De bryr sig inte om du sover eller vad klockan är. De behöver dig och du ska ställa upp ylvali.

-Ylli, jag har bråkat med min pojkvän kan jag och E komma?
- men au jag sover...
-men mammaaa... Ylli snällaste...
-ja det är klart, kom bara. Men sluta kalla mig mamma.

Så är det nästan varje natt numera. Ibland undrar jag om jag kommer bli dum i huvudet på detta. Men vad gör man inte för andra i hopp om att någon gång få ett uns tillbaka? Ser när jag får somna inatt. Puss på er. <3

Order up


Nu har jag Fått hem min brightwhite tandblekning, beställt steel dmaa och ska snart beställa hem melanotan 2. Ska bli spännande att testa tandblekningen! Uppdaterar er självklart om effekten.

Någon frågade om hur mina dagar ser ut ungefär, så imorgon tänkte jag ett inlägg med bild om 'milstolparna' i min dag. låter det intressant? ttys!

Solo


Nu funkar det minsann! Åh är så nervös över att vara själv här på bloggen.. Har varit så skönt att ha Dani som kan så mycket som bara lagade när jag misslyckades.. Aja, detta kommer bli bra :D

Idag har jag sovit 1000 år. Törnrosa släng dig i väggen liksom.. Jag glömde äta lunch, men blev en supermiddag då pojken min kom hem! Känner mig som 500kg mannen, så mätt så jag tror jag spyr eller spricker, vilket som än sker först. Ska försöka göra något ikväll, en promenad eller något. Tänkte träna i morse men, nej. Misslyckades med att ta mig iväg. Blä. NYA TAG IMORGON! hoppas ni har det bättre ikväll, vad har ni för er? :)

Test


Ylli här.. Bloggen verkar inte funka för mig..

Allra käraste syster


Nu är det Ylvali som huserar här på bloggen, så att ni vet. Ta hand om henne så som ni tog hand om mig. Puss, Danni.

Bloggflytt


Då forthesimplehearts krånglar för mig och inte alls passar: ni vet som en urvuxen stickande tröja: så har jag flyttat till DEERHEART.BLOGG.SE
 
Jag tänkte bara tala om det så att ni inte undrar var jag har tagit vägen.
Pussar och kramar, Danni.
 
Och two month weight loss challenge fortsätter där precis som vanligt, med dagliga frågorna och veckans utmaning med undantag att nästa veckas nya utmaning börjar på måndag istället för på torsdag.

Multivitamindryck


Ulveluu här.

Skulle diskret öppna min nya 2L Multivitamindryck samtidigt som jag hade Dani i telefonen. Självklart har jag sönder hela grejen. Är ni förvånade liksom? Den går numera ej att stänga. Så Dani fick instruera (heter det så?) mig hur man skapar en tratt av papper och sedan hällde jag över min Multivitamindryck i en tom spriteflaska. Det jag inte räknade med var att spriteflaskan rymmer 1.5 L och jag har 2L Multivitamindryck, så nu sitter jag (som normalt dricker 2 redbull om dagen sedan dricker jag inte mer) och försöker få i mig den halvlitern som inte fick plats. Vill inte slänga den men måste erkänna nu efter 2 dl att jag redan mår illa... TYPISKT.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3458345/images/2012/pic_50205f75e087c34704000229.jpg" class="image">

Multivitamindryck


Ulveluu här.

Skulle diskret öppna min nya 2L Multivitamindryck samtidigt som jag hade Dani i telefonen. Självklart har jag sönder hela grejen. Är ni förvånade liksom? Den går numera ej att stänga. Så Dani fick instruera (heter det så?) mig hur man skapar en tratt av papper och sedan hällde jag över min Multivitamindryck i en tom spriteflaska. Det jag inte räknade med var att spriteflaskan rymmer 1.5 L och jag har 2L Multivitamindryck, så nu sitter jag (som normalt dricker 2 redbull om dagen sedan dricker jag inte mer) och försöker få i mig den halvlitern som inte fick plats. Vill inte slänga den men måste erkänna nu efter 2 dl att jag redan mår illa... TYPISKT.

Fabulous


Ylvilää som skriver, haha.

Tänkte fråga er lite vad ni vill läsa, för jag har tusen idéer men känner ofta "ne, det där skulle ingen bry sig om." så här är lite saker jag vill blogga om, men inte bloggar om:

•smink, tips osv.
•vad jag äter
•bråk
•min konst
•pannkakor
•mina saker, skor & väskor etc.
•sex
•politik

Vore det roligt? Kommentera gärna! :)

Puss, ulvelää.

Hungergames


Ylvali som bloggar.

Man skulle kunna tro att rubriken syftar på filmen, men det gör den inte. Jag är hungrig och har ingen mat hemma. Kom hem igår och då hade allt möglat, pengarna kommer in på kontot imorgon så, jag får gå hungrig idag!

Det gick bra med pojkvännen min i alla fall. Tyvärr måste vi byta lås för att de har våra nycklar.. Han tycker inte vi ska byta men det är väl självklart om någon annan har ens nyckel... Det blir dyyyrt..
. Men, till helgen kommer min modell till utställningen upp och hälsar på! Ska bli riktigt roligt faktiskt. okey jag ska sluta skriva nu, fan vad tråkig jag är.

Fuck it


Ylvali som skriver... Ett gäng på tre pers har Fucking slagit ner min pojkvän i natt... Jag är inte hemma så ja kan inte göra något, får fan panik... Jag är 11 mil hemifrån och första buss går om en timme... Helvetes äckliga människor det finns! Dom tog ena skon, hemnyckeln och hans börs... Fyfan vad hemsk man får vara... Slå någon medvetslös sedan lämna denne ute vid en skola utan pengar eller möjlighet att komma hem... ÅÅÅÅÅHHHH!!!! Ska packa och dra direkt nu,, kommer inte blogga på ett tag.. Love u guys..

ttys, Y

Fit For fight


Ylvali som skriver..

Börjar få lite panik över min vikt osv. Insåg just att skolan börjar och jag måste börja bete mig igen. Kam inte se ut hur som helst på skolan.. But I've got some tricks up my sleeve.. Ska ringa några samtal nu och försöka ordna upp situationen, ylli-style.

ttys, Y.

Dagens.


YLVALI SOM SKRIVER.

Här är vad jag och L handlat idag. :) HAHA ful bild men. Engagemang!

Kavaj, rosa - 699 kr
Kavaj-jacka svart - 499 kr
Skor svart&rosa -599 kr
Skor killklack, svart -699 kr
Skor, pumps -319 kr
Kuvertväska, guld -199 kr
Kuvertväska, svart&brun -249 kr
Jeans, lila -299 kr
Presenter! -170 kr
Silversmycken -600 kr
Walletcase -300 kr
Lösnaglar -85 kr
Gardiner -200 kr
Tröja, orange -99 kr
Sweatshirt, lila -199 kr
Väst, grå -349 kr
Touchvantar -98 kr
Cupcakeströssel -87 kr
_______
5749 kr


i just love shopping.. It makes me happy...

Blottad


YLVALI som skriver.

Nu. Nu måste det ske. Öppen för förändring måste jag ta tag i detta. Skärpa mig. Dani är min motivation. Jag måste bli hälsosam. men alla ni som klagar, jag ska inte bli 40 kg igen, jag ska bli ca 50 vilket är normalt för min längd. Sen hur jag går ner i vikt, det är upp till mig. jag bloggar inte för att pusha er att gå ner såhär, utan för att dela med mig av mitt liv.

Jag uppmanar INGEN att leva som jag gör då det är skadligt för hälsan och kan ge men för livet.

Men nu FAN ska jag sluta äta skräp och träna fullt ut. Benen jag hade förra året ska tillbaka.

My addiction


Ulveluu writing!

Måste bara få visa mina nya skor ;) love em!

Visa


Ylvali som skriver! Tänkte bara berätta att jag är hos min far efter dagens shopping! Jag har köpt smycken, lite inredning, skor, en pälsväst, walletcase till min iPhone och massa mer :) shopping gör en verkligen glad. I love it.

BLOGGEN


Hej, tänkte bara förtydliga att DETTA ÄR DANIELLAS BLOGG MEN JAG BLOGGAR HÄR LITE NU OCH DÅ, jag heter YLVALI och är kompis med Dani, alltså INTE BARA EN PERSON här på bloggen. trodde det blev tydligt när jag skrev "ylvali här" men... Nu vet ni, REMEMBER ME.

Ylvali


Känner mig sjukt ensam ... Om någon skulle vilja kan ni gärna lämna kik eller msn eller vad som helst i en kommentar... Publicerar ingen så ser bara jag & Dani era kommentarer..

från Ylvali

Elaka ord


Hej, ylvali här... Sitter och läser icke-godkända kommentarer... Var tror ni att ni kommer med att vara elaka? Någon skrev att jag och dani låtsas ha problem och att vi är lite rundare by choice. jag är det, det vet jag. För jag försöker inte. Men Daniella.. En så vacker varelse som kämpar så hårt att hon tappar upp och ner och bara fortsätter framåt, utan att riktigt se. Jag önskar ingen tankarna som fyllt våra huvuden så länge minnet minns, som lett oss i fördärvet.

Men kära du som visste så mkt om oss, glöm inte att ätstörningar sitter i hjärnan, inte i vågen. sen hade jag ett BMI runt 16.5 och vägde ca 40 kg så du har rätt. IM FAT BY CHOICE.

veni, vidi, visa.


Ylvali här.
 
Idag har jag haft en fantastisk migrän och magvärk utan dess like, men efter sömn, spa och redbull mår jag betydligt bättre!   Nu ska vi ta en taxi till ett närliggande Shoppingcenter och ja... Göra det vi gör bäst! Spendera pengar!
 
Hoppas ni har det bra, önskar att jag kunde ta med er alla hit någon gång!<3
 
Ps. har ni sett dannis tatueringsskiss hon skissade igår? ;) GRYMT SNYGG!
 
 
 
These babys and I are ready for a night at the town!

Going south and we are older


Klockan har passerat sovdags för länge sedan men jag har inte fallit in i drömmarnas värld ännu. Jag har fått 25 mg propavan och 25 mg atarax ikväll, jag är trött; utmattad; men jag kan inte sova. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Det gör ont under huden och när jag hostar så känns det som om hjärtat skall flyga ur bröstkorgen.
 
Jag får inte bli sjuk igen nu så nära skolstarten. Jag låg inlagd på sjukhus två veckor förra hösten och det började precis så här då med och jag har verkligen inte tid att spendera ytterligare två veckor på sjukhus. Det räcker med den här natten. Fanfanfan. 
 
Det bästa är iallafall att ingen av mina vänner förutom Ylvali och Lillebror vet om att jag är här. Den här gången tänker jag inte oroa folk i onödan, det är bättre att dem tror att jag är hemma och är sjuk i två veckor än på sjukhus och är sjuk i två veckor. Sjukhus låter så allvarligt.. Ylvali tog det stenlugnt men jag tror att Lillebror nästan ballade ur där hemma. Han blev ordlös och lät väldig orolig. Fan. Jag hatar att oroa honom, förut höll jag hellre tyst om saker men då blev han bara arg när han fick reda på det så nu berättar jag det direkt istället fast försöker förmilda det hela till en nästan ofarlig gräns.
 
Usch, nej. Jag är verkligen jättetrött. Jag kommer stänga av datorn nu och fråga om jag kan få en insomningstablett istället.  Under tiden kan ni ju, om ni vill, ge mig era bästa nu-ska-jag-bannemej-sova-tips! :)

The love we've had will turn all over


Jag hatar när man är sjuk och bekanta tycker synd om en och kommer över med "magvänlig" mat. Detta inlägget skulle ha kommit upp vid åttatiden i går men det fungerade inte att lägga upp bilder då.
 
 
Av allt det här kan jag kanske äta thai-soppan och jordgubbarna. Det enda sköna med att vara här är att man slipper äta om man vill. Ingen tvingar dig när du är över arton, tack gode gud för det.
 
 

Allra käraste syster


Vanligt skolpapper; blått bläck; redigerat i instagram

flutterby


Ylvali här.
 
Sitter i ett av alla allmäna utrymmen och ordnar och fixar och donar. Mycket att göra för framtida projekt, och ikväll blev utmaningen att hitta en modell. Hittade en underbar kvinna som gärna ställde upp, och hon vore perfekt för jobbet. Det är så mycket jobb bakom en enda bild, men så fort jag ser bilden är det värt allt tusen gånger om.
 
Som jag tidigare berättat har jag, tillsammans med en kläd-designer en utställning nästa vår, som vi ska jobba med under året. Hon ska designa kläder till bilderna och jag ska fota. Konceptet har vi tillsammans kommit på, och är något jag är väldigt nöjd över. För er lite insatta ska vi först göra en modern tolkning av Carl Larsson, sedan i rummet intill en paradox av allt Larsson skapat. Det kommer bli fantastiskt. Jag känner det på mig.
Fått frågor tidigare om man får komma på utställningen, och självklart är ni alla välkomna till norrlands urskogar för att beskåda vårt verk, men jag tror inte att någon faktiskt tar sig hit upp för en utställning av en främling.
 
 
Källan är länkad i bilden.
 
Tänk vad hårt vi kämpade för att hålla fast vid den bild av verkligheten som aldrig existerat någon annan stans än i våra sinnen. Som om vi höll tillräckligt länge skulle det föra dem till liv. Och att vi än idag, inte lärt oss att kämpa mot någon annans mål aldrig leder oss själva framåt. Varför sträva efter att bli smal när det är någon annans dröm som bara är ett frö i ditt sinne? Hold your own, know your name, and go your own way.